در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را به طور خلاصه با برخی وبسایت های بسیار مفید جهت استعلامات مهم و کاربردی و مشاهده سوابق مالیاتی آشنا کنیم.
مشاهده سوابق مالیاتی و اعتبار گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده
این وبسایت سامانه عملیات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده می باشد، که یکی از مهمترین بخش های آن بررسی اعتبار گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده و مشاهده سوابق مالیاتی می باشد.
قبل از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده فاکتور خرید، ابتدا لازم است از صحت ثبت نام فروشنده در نظام مالیات بر ارزش افزوده اطمینان حاصل کنید. برای اینکار میتوانید با وارد کردن یکی از مشخصات فروشنده در سایت evat.ir از اعتبار گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده مطمئن شوید.
از دیگر امکانات این وبسایت :
- ارسال و پرداخت اظهارنامه ارزش افزوده
- ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده
- صدور قبض پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده
- ثبت تقسیطنامه و چک های مالیات و عوارض ارزش افزوده
مشاهده اظهارنامه های مالیات و عوارض های ارزش افزوده http://evat.ir/frmblacklisttaxpayer.aspx برای اینکه فاکتورهای خرید و فروش شما از منظر رسیدگی مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده، مورد پذیرش واقع شود، نام شرکت مورد نظر را در بلک لیست(لیست سیاه دارایی) جستجو کنید و مطمئن شوید آن شرکت در این لیست وجود ندارد. گاهی برای صدور فاکتور فروش، همچنین ارسال گزارشات فصلی یا سایر موارد، شناسه ملی شخص حقوقی را ندارید و برای دسترسی سریع به آن، میتوانید با وارد کردن بخشی از مشخصات شرکت، شناسه ملی آن شرکت را دریافت کنید و یا از صحت آن مطمئن شوید. https://cbi.ir/estelamsayad/19689.aspx وقتی چکی را دریافت نمودید، ابتدا شماره صیادی آن را در این سامانه، استعلام کنید. پس از استعلام، شماره چک و نام صاحب چک به شما نمایش داده میشود، همچنین وضعیت چک را از نظر سفید، زرد، نارنجی، قهوه ای و قرمز به شما اطلاع میدهد. برای اینکه از وضعیت ممنوع الخروجی شخصی در اجرای اسناد رسمی اطلاع پیدا کنید میتوانید از این سامانه استفاده نمایید و با وارد کردن مشخصات شخص موردنظر از وضعیت ممنوع الخروجی آگاه شوید. http://rrk.ir/news/newslist.aspx هروقت خواستید در مورد مالکیت یک شرکت یا موسسه، تاریخ تاسیس و سایر تغییرات در سرمایه، شرکا، آدرس، موضوع شرکت و…. باخبر شوید میتوانید از سایت روزنامه رسمی کشور استفاده نمایید. در این وبسایت می توانید از کلیه خدمات مربوط به کد پستی و گواهی مربوط به آن استفاده نمایید. همچنین میتوانید از صحت آدرس یا کدپستی خود مطمئن شوید، در عین حال میتوانید از این طریق گواهی کد پستی تهیه نمایید. https://ipm.ssaa.ir/_Search/trademark.aspx برای ثبت برند تجاری خود، لازم است ابتدا مطمئن شوید قبلا توسط شخص یا شرکت دیگری ثبت نگردیده، برای این منظور از این آدرس استفاده کنید. برای استعلام از صحت مالکیت املاک در کشور میتوانید به این سایت مراجعه نمایید. در زمان خرید گوشی همراه، حتما از این طریق، از اصالت و قاچاق نبودن آن مطمئن شوید. برای اینکه بدانید تا به حال چه تعداد سرویس همراه اول به نام شما ثبت شده است از این سایت استفاده کنید. اگر از شخصی سند یا اوراق دفاتر رسمی به دستتان رسید حتما اصالت آن را از طریق این سایت استعلام نمایید. برای آگاهی از میزان خلافی خودروی خود از این طریق اقدام نمایید. https://pl.sahamedalat.ir/auth/login برای آگاهی یا ثبت نام سهام عدالت از طریق این سامانه عمل کنید. https://www.tamin.ir/News/Item/6506/2/6506.html برای اینکه بدانید تا بحال چه میزان در بیمه تامین اجتماعی سابقه دارید و یا با چه مبالغی و از طرف کدام کارفرما برای شما بیمه ارسال گردیده از این طریق استفاده کنید. سایر مقالات شرکت حسابداری و مالیاتی تیوان را مطالعه کنید. استعلام فهرست مودیان مالیاتی فاقد اعتبار (بلک لیست)
استعلام شناسه ملی شرکت
استعلام وضعیت اعتبار چک صیادی
استعلام ممنوع الخروجی اجرای اسناد رسمی
استعلام روزنامه رسمی و آگهی تغییرات شرکت ها
سامانه صحت و دریافت گواهی کد پستی
سامانه استعلام برند تجاری
استعلام صحت اسناد مالکیت
بررسی اصالت گوشی موبایل و قاچاق نبودن آن
استعلام تعداد سرویسهای مشترکین اپراتورهای تلفن همراه
تصدیق اصالت اسناد و اوراق دفاتر اسناد رسمی
استعلام خلافی خودرو
استعلام سهام عدالت
سامانه مشاهده سوابق بیه شدگان تامین اجتماعی
1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
مرسی از مطلب خوبتون. این وب سایتها خیلی کاربردی بودن